Контакти

Адреса:
Петра Арачића 2ц
26 000 Панчево
Е-пошта:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Телефон:
013/2580 456
Факс:
013/2580 456
Мобилен:
060/8030 345
Send an Email
(по желба)
Останати информации:

Контактирајте не по пат на класична или електронска пошта, лично во нашата канцеларија во Панчево или по телефон. На располагање ви се бројот од канцеларијата, како и мобилниот број на секретарот на Националниот совет Зорица Митровиќ.