Членови на одборот:

Маре Каранфиловиќ, претседателка

Љупка Михајловска, потпретседателка

Јована Ступариќ, членка

Светлана Новеска, членка

Благоја Стаменковски, член

Раде Тричковски, член

Горан Пислевиќ, член

Контакт:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.